Locatie
ACASA > Locatie

Conferinta va fi organizata in doua locatii:
- INCDTP, sediul central - Str. Lucretiu Patrascanu, nr. 16, sector 3, Bucuresti
- INCDTP, sucursala ICPI - Str. Ion Minulescu, nr. 93, sector 3, Bucuresti


Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Textile si Pielarie (INCDTP)
desfasoara de 60 de ani o bogata activitate de cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica in domeniul textile - pielarie, fiind singurul institut din tara cu expertiza in acest profil.

Structura organizatorica a Institutului a constituit in permanenta un instrument flexibil care a permis acestuia sa raspunda cu promptitudine si eficienta solicitarilor, pe durata scurta si de perspectiva, ale industriei textile si de pielarie.

In conformitate cu obiectivele majore ale Strategiei de la Lisabona si cu strategia proprie de dezvoltare, Institutul este implicat activ in sistemul de cercetare, prin participarea cu proiecte in cadrul Programelor nationale si internationale de Cercetare - Dezvoltare si Inovare.

INCDTP dezvolta activitati de CDI cu caracter fundamental si aplicativ, microproductie de serie mica si scurta, consultanta, asistenta tehnica si servicii: investigare si testare de laborator, managementul calitatii, certificare si inspectie, editare si publicare de documentatii de specialitate (reviste: Industria Textila si Revista de Pielarie-Incaltaminte, carti, manuale, cataloage, dictionare).

INCDTP participa activ la apelurile lansate de UE in cadrul Programelor de CDI prin formularea de propuneri de proiecte, initierea de parteneriate si consortii, care sa raspunda obiectivelor din Strategic Research Agenda. Eforturile dezvoltate in aceste directii sunt materializate prin implicarea in proiecte din Programul Cadru 7, Leonardo Da Vinci, LIFE, Colaborari bilaterale, Eureka, ERA NET - CROSSTEXNET, INTER REG IV C, POS CCE si POSDRU.top    
ACASA > Locatie