English Romana
Servicii de editare

Tipul de serviciu:
Editura CERTEX este specializata pentru publicarea de materiale informative rezultate din activitatea de cercetare desfasurata la nivel national sau European: reviste de specialitate, carti si manuale ingineresti, dictionare, cataloage, brosuri, ghiduri, proceduri, prospecte, oferte etc.
Revista “Industria Textila” este recunoscuta in baze de date internationale: Chemical Abstract, World Textile Abstract, VINITI


Reviste
- Industria Textila, care apare neintrerupt de peste 57 de ani. In present aceasta este trimestriala si se adreseaza specialistilor din intregul omeniu textile: materii prime, filature, tesatorie, tricotaje, tehnologie chimica, confectii si din domeniile conexe acestora: aparate de laborator, utilaje si echipamente de prelucrare mecanica si chimica, produse chimice si auxiliare, prelucrarea computerizata a datelor de proiectare si productie, sisteme de management si marketing etc.
- Revista de Pielarie si Incaltaminte, cu o periodicitate trimestriala, care se adreseaza specialistilor din domeniul cauciucului, pielariei, incaltamintei , confectiiilor din piele.

Cartile tehnice de specialitate cuprind o gama bogata de teme, cu caracter exclusiv determinat de originalitatea temelor de cercetare din care au rezultat:
-Intretinerea materialelor textile. Ghid teoretic si practic
-Ignifugarea materialelor textile
-Indrumar teoretic si practic pentru vopsirea materialelor textile
-Defecte ale tesaturilor
-Prelucrarea mecanica a fibrelor de lana si tip lana. Fibre naturale de origine animala
-Dispozitive medicale invasive si neinvasive in contextual liberalizarii pietei unice europene
-Dictionar tehnic textil poliglot, editia I-a si a II-a. etc.

Competente:
-Personal
Activitatea editurii este sustinuta de un cercetator stiintific, un inginer, un redactor principal, un traducator si un grafician absolvent de arte plastice.
-Dotare
In dotarea editurii exista echipament logistic care asigura prelucrarea si redactarea materialelor si cartilor care se publica, respectiv 5 PC-uri cu caracteristici performante.
-Referinte
Editura Certex este recunoscuta de CNCSIS iar revista Industria Textila este recunoscuta de CNCSIS in grupa B, fiind singura revista cu profil textil din tara in aceasta grupa. Revista “Industria Textila” este recunoscuta in baze de date internationale: Chemical Abstract, World Textile Abstract, VINITI

Persoana de contact:
Marius Iordanescu,
tel.340 42 00, fax 340 55 15,
e-mail certex@ns.certex.ro